Verhuur Stacaravan, Chalet & Tenten

Een nieuwe manier van kamperen: terug naar de natuur dankzij onze compleet ingerichte Nomadische tenten. Een uniek verblijf voor 5 personen dat de charme combineert met het comfort van de camping.

tente nomade 4 à 5 personnes

zijn allen voorzien van 2 slaapkamers, een compleet ingerichte keuken, al het benodigde keukeninventaris, desk top koelkast, 4 pits gasfornuis, tuinmeubilair met beschut terras.

Ontdek deze bijzondere onderkomens: onze chalets met sanitair. Een ideale combinatie tussen een kampeer- en een huuraccommodatie: voor families met 4 personen.

Chalet 4 personen

Al onze chalets zijn uitgerust met een keukenblok voorzien van alle benodigde inventaris, een koelkast, 2-pits gasfornuis, een eettafel. Verder ook geheel gemeubileerd en ingericht met oa overdekt terras, parasol, dekens, matrashoezen, kussens. Op een ruime plaats voorzien van tuinmeubilair.

De stacaravan is het ideale onderkomen om met de gehele familie van speciale vakantiemomenten te genieten. Van alle gemakken voorzien en gelegen in een oase van natuurschoon en kalmte. Echt zo aangenaam en comfortabel, zodat u zich meteen thuis zult voelen.

1 huisdier per huuraccommodatie toegestaan, mits gevaccineerd, aangelijnd en minder dan 10 kg .

Stacaravan Family 4 à 6 personen

Aiconditioning, onze Family stacaravans zijn allen voorzien van 2 slaapkamers, badkamer met gescheiden toilet, een compleet ingerichte keuken, al het benodigde keukeninventaris, desk top koelkast, 4 pits gasfornuis, verwarming, eettafel, tuinmeubilair met beschut terras.

Stacaravan Comfort 4 à 6 personen

Airconditioning volgens modell, onze Comfort stacaravans zijn allen voorzien van 2 slaapkamers, badkamer met gescheiden toilet, een compleet ingerichte keuken, al het benodigde keukeninventaris, desk top koelkast, 4 pits gasfornuis, verwarming, eettafel, tuinmeubilair met beschut terras

Cottage Loggia 4/5 personen

Aircondionning, onze Comfort stacaravans zijn allen voorzien van 2 slaapkamers, badkamer met gescheiden toilet, een compleet ingerichte keuken, al het benodigde keukeninventaris, desk top koelkast, 4 pits gasfornuis, verwarming, eettafel, tuinmeubilair met beschut terras.

Stacaravan Comfort plus 6 personen

Onze Comfort stacaravans zijn allen voorzien van 3 slaapkamers, badkamer met gescheiden toilet, een compleet ingerichte keuken, al het benodigde keukeninventaris, desk top koelkast, 4 pits gasfornuis, verwarming, eettafel, tuinmeubilair met beschut terras.

Het Gîte "La Villa", met een oppervlakte van 75m² op een kelder op een verhoogd terrein van 1500m². Een waar hart, daterend uit de jaren '70 en volledig gerenoveerd
"La Villa" biedt u alle diensten van Camping du Pont
Op al onze huuraccommodaties accepteren wij slechts één huisdier dat aan de leiband wordt gehouden.

Mogelijkheid tot het huren van lakens voorgesteld op het moment van uw reservering.

Foto's & video's niet contractueel.

Location Gîte village 6 personnes camping Ardeche

Het pluspunt van de villa : op een steenworp afstand van de camping op een omheind, bosrijk en prive-terrein.

Maximaal 6 personen, 75 m²
-2 Slaapkamers (1 bed 160x190, 2 bedden 80x190 deken en kussens aanwezig)
-XXL keuken volledig met zorg ingericht
-Badkamer en aparte WC
-Verwarming, tuinmeubilair, BBQ, babybed

  • Camping Qualité tourisme
  • Site Adac
  • Site ANCV
  • Site Camping Qualité
  • Site ACSI
  • Site ANWB
  • Site du Routard
  • Site Ardechoise
  • Pont d'Arc Ardèche
  • Famille Plus